Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Veseli ognjemet je zacvetel v Afriki

Čas: 2020-01-02 Ogledi: 30

Happy Fireworks se je kot predstavnik kitajske industrije ognjemetov odpravil v Maroko, da bi se decembra 2019 udeležil Kitajskega trgovinskega tedna. V Casablanci je Happy Fireworks afriškim strankam pokazal visoko kakovost ognjemetov in predstavnikom ognjemetov predstavil čar ognjemetov. Kitajsko veleposlaništvo v Maroku.

Namen kitajskega trgovinskega tedna v Maroku je spodbujanje gospodarskega sodelovanja med Kitajsko in državami "en pas in ena pot". Sejem je obsegal na tisoče kvadratnih metrov in vključeval več deset industrij. Na tem sejmu je Happy Fireworks Afričanom pokazal čar ognjemeta Liuyang, afriški kupci so pohvalili skoraj 100 vrst izdelkov.

非洲图片1

K stojnici Happy Fireworks je prišel tudi Jingning, komercialni svetovalec kitajskega veleposlaništva v Maroku. Spodbudil nas je, naj si prizadevamo razširiti maroški trg in pustimo, da kitajski visokokakovostni ognjemeti zacvetijo na nebu Afrike. Na konferenci o mednarodnem proizvodnem sodelovanju Hunan-Africa so ustrezni vodje maroškega združenja podjetij in drugih organizacij razpravljali o sodelovanju z liuyangom. ognjemetnih podjetij in pohvalil izdelke Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4