Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Spoznajte Happy Fireworks na največjem svetovnem sejmu igrač 'Spielwarenmesse'

Čas: 2020-02-05 Ogledi: 62

71. mednarodni sejem igrač Spielwarenmesse je potekal v začetku leta 2020. To letno svetovno srečanje industrije igrač v Nürnbergu v Nemčiji je sprejelo več kot 2800 razstavljavcev iz 136 držav. Kot eden od predstavnikov ognjemetov Liuyang, so visokokakovostni izdelki, ki jih prikazuje Happy Fireworks, pritegnili številne kupce.

Nürnberg je osrednje mesto regije Franken na Bavarskem v Nemčiji, znano kot "prestolnica igrač" sveta, pomemben trg za trgovanje z igračami. Nürnberški mednarodni sejem igrač 'Spielwarenmesse' poteka od leta 1949 in je eden izmed treh najbolj znanih, vplivnih in obiskanih sejmov igrač na svetu. Spielwarenmesse (2020) združuje najmanj 1 milijon izdelkov igrač v 12 kategorijah, razporejenih v 18 razstavnih dvoranah.

德国图片1

德国图片2

Med festivalske igrače tuji trgovci uvrščajo tudi ognjemete in petarde kot tradicionalne festivalske potrošniške izdelke. Da bi se aktivno odzvali na strategijo izhoda, se Happy Fireworks že vrsto let udeležuje razstave v Nemčiji, ki je bila tudi priča vse večjemu povpraševanju tujih potrošnikov po visokokakovostnih izdelkih za ognjemet v Liuyangu na Kitajskem. V stojnici Happy Fireworks, Torte, Raketni ognjemet, Toy Fireworks in drugi izdelki so privabili kupce z vsega sveta. Letna razstava je postala tudi visokokakovostna platforma za Happy Fireworks za stik s starimi strankami, spoznavanje novih strank in pridobivanje novih naročil.

Po razstavi je Julia Deng, izvršna direktorica Happy Fireworks, obiskala podjetja Fireworks in se pogajala o poslovanju v Evropi. To potovanje v Evropo je dodatno poglobilo razumevanje evropskega trga Happy Fireworks in dodatno utrdilo vpliv blagovne znamke Happy Fireworks v Evropi.

德国图片3

德国图片4